22 Ağustos 2013 Perşembe

İZMİR ÇIKIŞLI ORTA AVRUPA TURU,TURLARI

 İZMİR ÇIKIŞLI //YURT DIŞI /AVRUPA TURLARI

  ORTA AVRUPA TURU,TURLARI






Tur Açıklaması

Tur Başlangıc Tarihi     : 12 Ekim 2013     Ulaşım Tipi      : Otobüs    Fiyat : 600 Euro      
Tur Bitiş Tarihi              :  20 Ekim 2013      Pansiyon Tipi  : Oda-Kahvaltı        
1.GÜN : 12 EKİM CUMARTESİ KAVALA
Saat 07:00‘de İzmir‘den belirlenen noktadan konuklarımızı aldıktan sonra yola çıkıyoruz. Çanakkale, Keşan üzerinden, yolda vereceğimiz uygun molaların ardından İpsala sınır kapısına ulaşıyoruz. Gümrük ve pasaport işlemlerinden sonra, akşam saatlerinde Kavala’ ya varıyoruz . Otelimize yerleşme ve serbest zaman. Dileyen misafirlerimizle akşam Kavala limanında akşam yemeği alabilirler. Konaklama Kavala’da otelimizde.

2.GÜN : 13 EKİM PAZAR ÜSKÜP
Sabah kahvaltısından önce dileyen misafirlerimiz Kavala’ da denize girebilirler. Belediye Meydanı, Mehmet Ali Paşa Külliyesi ve su kemerlerini göreceğimiz Kavala’dan öğle saatlerine Üsküp ye doğru hareket ediyoruz. Üsküp ‘de otelimize yerleşmenin ardından dileyen misafirlerimizle Üsküp  ün en güzel yerlerinden biri olan baraj kenarında, keyifli bir ortam ve doğal güzellikler içinde hep birlikte akşam yemeğine katılıyoruz.. Konaklama Skoje otelimizde.

3.GÜN : 14 EKİM PAZARTESİ
Sabah kahvaltısının ardından Skopje şehir turumuzda taş sokakları ve tarihi binaları ile Türk çarşısı, Vardar nehri, kale, 6. yy.’dan kalma Taş Köprü, Türk Mahallesi , Davut Paşa Külliyesi, Mustafa Paşa Camii, Sultan Murat Camii, İsa Bey Camii, Çifte Hamam, Sulu Han, Kapan Han, Kurşunlu Han, Saat Kulesi, Makedonya Meydanı, Büyük İskender heykeli göreceğimiz yerler arasındadır. Skopje turumuzu tamamlayıp, öğleden sonra Viyana’ ya hareket. Gece otobüs yolculuk

4.GÜN : 15 EKİM SALI VİYANA
Sabah saatlerinde , geçmiş mirasını büyük bir gururla taşıyan ve koruyan , müziğin ve sanatın dünyadaki başkenti olarak adlandırılan Viyana’ya ulaşıyoruz. Otelimize yerleşmenin ardından gerçekleştireceğimiz Viyana turunda; sanat müzesi, opera binası, antik müzeler, Hofburg Sarayı, parlamento binası, belediye sarayı, Burg Tiyatrosu, üniversite, Votiv Kilisesi, ve trafik durumuna göre Belvedere Sarayı görülecek yerler arasında. Gezi devamında akşam serbest zaman . ( dileyen misafirlerimiz akşam yemeğine, dileyen misafirlerimiz,klasik müzik konserine katılabilirler ). Konaklama Viyana otelimizde

5.GÜN : 16 EKİM ÇARŞAMBA PRAG
Otelimize alacağımız sabah kahvaltısının ardından Prag a hareket.Prag da otelimize yerleşmenin ardından Prag şehir turumuzda ; Kraliyet Sarayı, St. Vitus Katedrali, Loretta, Charles Köprüsü, eski şehir meydanı ve Vaslavske Bulvarı göreceğimiz yerler arasındadır.. Akşam serbest zaman (akşam dileyen misafirlerimize Vltava Nehri’nde müzikli tekne turunda Prag’ın muhteşem gece manzarasını açık büfe yemek eşliğinde izliyoruz).Konaklama Prag otelimizde.

6.GÜN : 17 EKİM PERŞEMBE BUDAPEŞTE
Sabah kahvaltısının ardından Budapeşte ye doğru yolumuza devam ediyoruz Budapeşte’ye varışımızdan ardından otelimize yerleşme. Akşam serbest zaman ( dileyen misafirlerimizle . Radyo sanatçılarının sesinden muhteşem tarih yorumları ile Türkçe anlatımların yapıldığı Tuna Nehri turuna katılarak Budapeşte’ nin eşsiz gece manzarasını izliyoruz) Konaklama Budapeşte otelimizde

7.GÜN : 18 EKİM CUMA YOL
Sabah kahvaltımızın ardından Budapeşte şehir turumuzda Kahramanlar Meydanı, Andrassy Caddesi, opera, parlamento, Zincirli Köprü, Gülbaba Türbesi, Buda Kalesi, Mathias Kilisesi, Elizabeth Köprüsü görülecek yerler arasında. Akşam Selanik’e hareket ediyoruz. Gece otobüs yolculuk.

8.GÜN : 19 EKİM CUMARTESİ SELANİK
Selanik’e varış ve otelimize yerleşmenin ardından Selanik gezimize ulu önder Atatürk’ün evini ziyaret ederek başlıyoruz. Panaromik şehir turumuzda ; Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule , fuar meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Hamza Bey Camii,, Aristoteles, Elefterios meydanları görülecek yerler arasındadır . Akşam serbest zaman ( dileyen misafirlerimizle birlikte sirtaki gecesine katılıyoruz ) Konaklama Selanik otelimizde.

9.GÜN :20 AĞUSTOS CUMARTESİ SELANİK
Sabah kahvaltısının ardından İpsala’ya doğru yola çıkıyoruz. Sınır işlemlerimizin ardından Çanakkale yolu ile akşam saatlerinde İzmir'de oluyoruz.


Ücrete Dahil Olanlar        
 *Lüx tur otobüsleri ile ulaşım   

 * 15 TL yurt dışı çıkışı fonu      
 *Türkçe rehberlik hizmetleri     

 *Otellerde alınan sabah kahvaltıları 
 * 6 Gece 4* ve 5* otellerde konaklama 

 ücrete dahil olmayan hizmetler:
*Öğle ve Akşam yemekleri       
*Müzeler ve ören yerleri giriş ücretleri      
 *   Kişisel harcamalar      
  *120 € Vize ücreti ve hizmet bedeli      
  *20 € Seyehat Sigortası   
   
Kredi Kartlarına 12 AYA kadar taksit imkanı
bonous/word/maximum  kartlar taksit imkanı